Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κανίβαλοι έφαγαν 30 ανθρώπους – Χειροπέδες στο ζευγάρι

Κανίβαλοι έφαγαν 30 ανθρώπους – Χειροπέδες στο ζευγάρι

Ακόμα και για 30 δολοφονίες θεωρείται ύποπτο το δίδυμο κανίβαλων που συνελήφθη στη Ρωσία. Οι κανίβαλοι δρούσαν από το 1999.

Η είδηση για το ζευγάρι κανίβαλων συγκλονίζει τη νότια περιοχή Krasnodarsky στη Ρωσία. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στο ζευγάρι. Οι κανίβαλοι είχαν αποθηκεύσει και μέλη των θυμάτων τους για μελλοντική κατανάλωση.

Εκτιμάται ότι το δίδυμο κανίβαλων ευθύνεται για μέχρι και 30 δολοφονίες. Η αστυνομία έχει μέχρι εντοπίσει 7 από τα θύματά τους. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Mir24, ομολόγησε, με τις αρχές να βρίσκουν μέλη θυμάτων στο ψυγείο.

Οι κανίβαλοι αποθήκευαν ανθρώπινα μέλη για μελλοντική κατανάλωση

Οι κανίβαλοι απήγαγαν, δολοφονούσαν και έτρωγαν τα θύματά τους. Η δράση τους είχε ξεκινήσει από το 1999. Ο άντρας είχε συλληφθεί μέσα στον Σεπτέμβριο μετά την ανεύρεση των λειψάνων μιας γυναίκας σε στρατιωτικό κοιτώνα.

Είχε βρεθεί κάδος με τα μέλη της, καθώς και μια τσάντα που πιθανότατα ήταν δική της. Αργότερα ανακαλύφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο στην πόλη Krasnodar. Περιείχε ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Ένας άντρας, πιθανότατα ο ύποπτος, φαίνεται στις φωτογραφίες να ποζάρει με τα μέλη ακρωτηριασμένης γυναίκας. Αρχικά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε, λέγοντας πως βρήκε τα λείψανα και έβγαλε selfie. Και πως στη συνέχεια έχασε το κινητό του.

Η αστυνομία πλέον ερευνά τη φριχτή υπόθεση.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις