Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χεράκι – χεράκι κι ερωτευμένοι στο Τορόντο [pics, vids]

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Πιασμένοι χέρι – χέρι και με τα πρόσωπά τους να λάμπουν από ευτυχία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έβαλαν φωτιά στα φλας. Ήταν η πρώτη τους κοινή εμφάνιση σαν ζευγάρι.

Δεν κρύβουν άλλο τον έρωτά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ. Είχαν μαζί αγώνα τένις με αμαξίδιο κατά τη διάρκεια των Invictus Games (σ.σ. αγώνες όπου συμμετέχουν βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον) στο Τορόντο του Καναδά.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός έχει αποτυπώσει κάθε τους κίνηση, κάθε τους χαμόγελο, κάθε τους βλέμμα. Κάθισαν δίπλα δίπλα και δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελούν και να μιλούν. Έδειχναν πως δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα που παρακολουθούσαν κάθε τους κίνηση.

Μέγκαν και Χάρι… casual

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Suits και ο αγαπημένος της πρίγκιπας εμφανίστηκαν στο στάδιο ντυμένοι casual. Εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και σκισμένο τζιν παντελόνι. Εκείνος ένα μπλε παντελόνι και μαύρο polo μπλουζάκι με το σήμα των αγώνων.

Φυσικά, τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άφησαν ασχολίαστη στην εμφάνιση της 36χρονης ηθοποιού. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πουκάμισό της, ειδικά, είχε ειδική… βαρύτητα. Ονομάζεται “The Husband”, ο σύζυγος και φυσικά όλοι έκαναν τη… σύνδεση!

Η 16χρονη Ολίβια Κόρναλ έδωσε στο ζευγάρι μια καρφίτσα της Νέας Ζηλανδίας. Όπως δήλωσε, άκουσε τον πρίγκιπα Χάρι να εξηγεί στη Μέγκαν τους κανόνες του τένις με αμαξίδιο στους Invictus Games, οι οποίοι διαφέρουν από τους συνηθισμένους κανόνες του αθλήματος.

Ο Χάρι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Δεν ήταν δυνατόν να μην “μεταφραστεί” και η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού. Η Dr. Lillian Glass μίλησε στη Daily Mail και ήταν σαφής: ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Όπως είπε, έχει να δεί τον 33χρονο πρίγκιπα τόσο ευτυχισμένο και χαλαρό απ’ όταν ήταν παιδί. Συνήθως, αναφέρει, ο πρίγκιπας Χάρι δείχνει “σφιγμένος” και ελαφρά ανήσυχος. Όταν όμως βρίσκεται δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ, αυτά τα αισθήματα εξαφανίζονται.

Ακόμη και ο τρόπος που περπατούσαν ή που κάθισαν στις καρέκλες τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έδειχναν τρυφερότητα, συμπλήρωσε η Glass.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις