Κόσμος

Η πριγκίπισσα Άννα προσφέρει την ομπρέλα της μέσα στην καταρρακτώδη βροχή

Αποθέωση στα social media - «Τόσο σεβασμός για εκείνη»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί να έβρεχε καρεκλοπόδαρα στο Λονδίνο, αλλά η πριγκίπισσα Άννα προτίμησε να δώσει την ομπρέλα της σε μία άλλη γυναίκα.

Η πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του βασιλιά Καρόλου, περπατούσε έξω από την εκκλησία St Olave στο κεντρικό Λονδίνο, μέσα στη βροχή, όταν παρατήρησε ένα μέλος της εκκλησίας να προσπαθούσε να προστατευτεί από τη βροχή χρησιμοποιώντας έναν φάκελο αντί για ομπρέλα.

Η 75χρονη, χωρίς δεύτερησ σκέψη, ζήτησε μια ομπρέλα και στη συνέχεια την έδωσε στη γυναίκα που προσπαθούσε να καλυφθεί, ενώ η ίδια συνέχισε να περπατά κάτω από τη βροχή.

Βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και προκάλεσε θετικά σχόλια από θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. «Η πριγκίπισσα Άννα, πάντα έξυπνη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε: «Τόσος σεβασμός για εκείνη». Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Εργατική, ευφυής και προσγειωμένη. Χωρίς περιττές κινήσεις, όπως ο πατέρας της».

Το περιστατικό συνέβη σε μια ιδιαίτερα γεμάτη εβδομάδα για την πριγκίπισσα, καθώς ο γιος της, Πίτερ Φίλιπς, ετοιμάζεται να παντρευτεί το Σάββατο την αρραβωνιαστικιά του και νοσηλεύτρια, Χάριετ Σπέλινγκ, στην εκκλησία All Saints στο Σίρενστερ.

Στον γάμο αναμένεται να παραστούν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, καθώς και η ίδια η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της, υποναύαρχο Τιμ Λόρενς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διάστημα: Οι συγκρούσεις άστρων ενδέχεται να ήταν συχνές στο νεαρό Σύμπαν και να γέννησαν τις πρώτες μαύρες τρύπες
Νέα μελέτη με δεδομένα του τηλεσκοπίου James Webb δείχνει ότι οι πυκνές αστρικές συγκρούσεις μετά το Big Bang λύνουν το μυστήριο των πρώτων υπερμεγεθών μαύρων τρυπών
James Webb Telescope
Εκλογές στο Ισραήλ: Τι αλλάζει εάν χάσει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου – Η επόμενη ημέρα και το μέτωπο με το Ιράν
Ο πρώην αρχηγός του στρατού Άιζενκοτ διεκδικεί την εξουσία, αλλά η ανατροπή του πρωθυπουργού Νετανιάχου, μπορεί να αποδειχθεί δυσκολότερη από την ήττα του στην κάλπη - Πότε κλείνουν οι κάλπες, πότε θα ξέρουμε το αποτέλεσμα και πώς σχηματίζεται κυβέρνηση
Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο βασιλιάς Κάρολος σε περιοδεία στην Καραϊβική με φόντο το δουλεμπόριο – Τα κράτη μέλη της Κοινοπολιτείας πιέζουν για επανορθώσεις
Ζητούν «αναγνώριση για εκείνους που ως “κτήματα” των αποικιοκρατών, υπέστησαν ανείπωτα δεινά» - Το Λονδίνο αποκλείει τόσο τις οικονομικές αποζημιώσεις όσο και μια επίσημη συγγνώμη
Κάρολος