Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ο Μπους

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ο Μπους

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ κι ένα μήνα και υποβάλλεται σε θεραπεία για αντιμετώπιση βρογχίτιδας, ενδέχεται να μην λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Χιούστον ώστε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του.

Ο 88χρονος Μπους παραμένει σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει πλήρως, ανέφερε ο Τζορτζ Κόβασικ, εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, σε ανακοίνωσή του που διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα.

Οι γιατροί παραμένουν ωστόσο «ιδιαίτερα προσεκτικοί» σε ό,τι αφορά την νοσηλεία του και δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία που θα του δοθεί εξιτήριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Κόβασικ είχε αναφέρει πως οι θεράποντες ιατροί ανέμεναν πως ο πρεσβύτερος Μπους θα μπορούσε να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του με την οικογένειά του.

«Οι γιατροί του θεωρούν ότι θα έπρεπε να ανακτήσει την ενέργειά του πριν επιστρέψει στο σπίτι του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου στην ανακοίνωση αυτή.

Ο Ρεπουμπλικάνος Μπους, 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέλαβε την εξουσία το 1989 και υπηρέτησε μία θητεία στο Λευκό Οίκο. Ο πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους υπήρξε επίσης μέλος του Κογκρέσου, πρεσβευτής του ΟΗΕ, διευθυντής της CIA και αντιπρόεδρος για δύο θητείες, υπό τον Ρόναλντ Ρίγκαν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε