Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καμμένος: Στις ΗΠΑ για συναντήσεις με το επιτελείο του Τραμπ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την Τετάρτη αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ποιούς θα συναντήσει και γιατί… “άργησε”.

Την είδηση μεταφέρει η τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ. Και αναφέρει πως την ερχόμενη Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος θα μεταβεί στις ΗΠΑ για μια σειρά συναντήσεων.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί με το επιτελείο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με στελέχη των ομολόγων του, στον τομέα της Άμυνας.

Ακόμη να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ταξίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει νωρίτερα, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες στην ωμοπλάτη και που τον οδήγησε στο χειρουργείο, τον ανάγκασε να… περιμένει μέχρι την Τετάρτη.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το πρωί της 9ης Νοεμβρίου, όταν πια είχε επισημοποιηθεί η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ επί της Χίαλρι Κλίντον, ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας από τους πρώτους που τον συνεχάρη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε