Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Όταν οι διορισμοί είναι αριστεροί δεν είναι νεποτισμός…

Όταν οι διορισμοί είναι αριστεροί δεν είναι νεποτισμός…

Σας το είχα πει με τους διορισμούς της Δούρου και το επιβεβαίωσε η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου. Οι οικογενειακοί δεσμοί στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ισχυροί, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό και λογικό να διορίζονται στα γραφεία τους συγγενείς. 

Να δείτε πόσο όμορφα το λέει η υπουργός: “Στο πολιτικό του γραφείο, δεν μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;” Και εσείς και εσείς προσλάβατε. Εκτός κι αν δεν ισχύει γιατί την υπογραφή την έβαλε ο Φίλης.

Πάντως η αγαπητή Σία σε φιλοσοφικό επίπεδο έχει δίκιο, απόλυτο δίκιο. Γιατί τι να πάρουν; Ξένους; Τους γνωρίζουν; Κι αν αποδειχτούν αφερέγγυοι, απατεώνες ή φλύαροι τί θα κάνουν; Ενώ οι συγγενείς είναι αίμα τους βρε αδερφέ και αν γίνει και καμία στραβή δεν χάλασε ο κόσμος, τα ανήψια να είναι καλά.

Πώς το λέει αλλιώς αυτό η επιστήμη, κυρία Αναγνωστοπούλου; Μήπως νεποτισμό; Λέτε να μην ισχύει στην περίπτωσή σας επειδή η συγγένεια είναι τρίτου βαθμού ή μήπως δεν ισχύει επειδή πρόκειται για αριστερούς διορισμούς;

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε