Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Bild για Κατρούγκαλο: Σκάνδαλο διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα

Bild για Κατρούγκαλο: Σκάνδαλο διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα

– Στο πρωτοσέλιδο της Bild η υπόθεση Κατρούγκαλου που προκαλεί πολιτικό σάλο στην Αθήνα
– “Η νέα παράνοια στην Ελλάδα” γράφει η Γερμανική εφημερίδα
– Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι απασχολημένη με τα νέα δεδομένα, γράφει

Δεν θα μπορούσε να αφήσει η Bild ένα τέτοιο… θέμα να της ξεφύγει. Άλλωστε, η γερμανική εφημερίδα έχει πολλές φορές αποδείξει την… “αγάπη” της για την Ελλάδα.

Έτσι, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής σύμφωνα με τις οποίες ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος είχε υπογράψει ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου (σ.σ. ημέρα που ορκίστηκε η κυβέρνηση Τσίπρα) ιδιωτικό συμφωνητικό με απολυμένο του Δημοσίου, βάσει του οποίου αν ο πελάτης του δικαιωνόταν θα έπαιρνε προμήθεια 12%, η Ελλάδα πήρε και πάλι τη… θέση της στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής έκδοσης της Bild.

«Σκάνδαλο διαφθοράς και τον υπουργό κατά της διαφθοράς» το ονόμασε η Bild, που έγραψε και για τη νέα παράνοια στην Ελλάδα.

Η Bild σχολιάζει πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι απασχολημένη με τα νέα δεδομένα και πως ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό του και θεώρησε αρκετές τις εξηγήσεις που του έδωσε.

Θυμίζει επίσης μια συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου είχε δηλώσει ότι θα δώσει αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις. Το δημοσίευμα της Bild αναφέρει επίσης την δέσμευση της κυβέρνησης Τσίπρα να επαναπροσλάβει τους 15.000 δημοσίους υπαλλήλους που είχαν απολυθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε