Πολιτική

Η BILD “παραιτεί” τον Γιάνη Βαρουφάκη – «Είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του» γράφει η εφημερίδα και επικαλείται πηγές στο Μαξίμου!

- Με ακόμα ένα δημοσίευμα η εφημερίδα BILD ασχολείται με τον Γιάνη Βαρουφάκη
- «Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει», γράφει η εφημερίδα
- Στο χειρότερο σημείο τους οι σχέσεις του με τον Τσίπρα, υποστηρίζει η BILD

Σε απόλυτα ειρωνικό ύφος ηεφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες πως προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει.
«Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει», γράφει η εφημερίδα.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται την ελληνικήε φημερίδα Κόντρα η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της: «Οι άδικες επιθέσεις εναντίον του Βαρουφάκη θα συνεχιστούν. Για να ηρεμήσει την κατάσταση σκέφτεται τώρα ακόμα και την παραίτηση».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Βαρουφάκης χαλάρωσε με την σύζυγό του Δανάη Στράτου στην Κρήτη και έβγαζε selfies με τους θαυμαστές του.

Θυμίζει επίσης την φράση του κ. Βαρουφάκη: «Να είστε μαζί μας και μετά την ρήξη», που είπε σε υποστηρικτή του.

Στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Βαρουφάκης χαλάρωσε με την σύζυγό του Δανάη Στράτου στην Κρήτη και έβγαζε selfies με τους θαυμαστές του

Λέει επίσης ότι μετά τα περιστατικά, της χλιδάτης φωτογράφισης στο “Paris Match”, της αντιπαράθεσης για το μεσαίο δάχτυλο με τους Γερμανούς αλλά και τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες έχουν κάνει κακό στην σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Μάλιστα από την στιγμή που ο κ. Βαρουφάκης δεν είπε όλη την αλήθεια για την υπόθεση με το μεσαίο δάχτυλο πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος δεν  μαζεύεται».

Η εφηεμρίδα υπενθυμίζει πόσο κακές είναι οι σχέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε και επικαλείται κυβερνητική πηγή η οποία ανέφερε: «Είναι θέμα χρόνου ο Βαρουφάκης να αποχωρήσει. Αυτό έχει τελειώσει. Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ και την Γερμανία».

πηγη: BILD

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο TikTok: Μπες κι εσύ στο axiologisi.ypes.gov.gr και δώσε τον βαθμό σου όπως στην Eurovision για να γίνουμε καλύτεροι
«Δίνουμε το πρώτο λόγο στους πολίτες για να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες στο Δημόσιο αλλά και στον Δήμο σας», λέει στο βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 19
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είχε δόλο» - Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης
Eurokinissi 36
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1