Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σεισμός από τις δηλώσεις Παναγούλη: Η κυβέρνηση να φροντίσει τα δικά της παιδιά

Σεισμός από τις δηλώσεις Παναγούλη: Η κυβέρνηση να φροντίσει τα δικά της παιδιά

Την ώρα που η “πρώτη φορά” αριστερή κυβέρνηση διαλαλεί τη βούληση της να πολιτευτεί με αξιοκρατεία, βουλευτής της της ζητά να… υποστείλει τη σημαία.

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ο Στάθης Παναγούλης, δημόσια, από το βήμα της Ολομέλειας κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, να μεριμνήσει ώστε να επαναπροσληφθούν στη κρατική τηλεόραση όλοι οι εργαζόμενοι με το εξής σκεπτικό, το οποίο και ανερυθρίαστα διατύπωσε…

“Για να δικαιωθούν όσοι αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία”, όπως είπε συγκεκριμένα.

Τη δήλωση Παναγούλη καυτηρίασε πρώτος, μέσω twitter, o βουλευτής Επικρατείας από το ¨Ποτάμι” Π. Καρκατσούλης, o οποίο σημείωσε πως “από τα γαλάζια παιδιά, στα παιδιά της πρώτη φορά Αριστερά.

Οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήταν σφοδρές. Ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Θεοχάρης δήλωσε από τη Βουλή πως “άθελά του μας αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης το σχέδιο της κυβέρνησης, ξοφλάτε γραμμάτια -είχαμε τα γαλάζια παιδιά και τώρα έχουμε τα ροζ”.

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως ο κ. Παναγούλης εν τη αφελεία του έβγαλε τις μύχιες σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει πως “από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε