Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Tο “Bendgate” ίσως είναι μια συνωμοσία κατά της Apple

Tο “Bendgate” ίσως είναι μια συνωμοσία κατά της Apple

Όλος ο σάλος που έγινε για τα iPhone 6 που “λυγίζουν” ή αλλιώς όπως θα το δούμε και στα κοινωνικά δίκτυα, το “bendgate” φαίνεται πως δεν είναι τίποτα άλλο από μία συνωμοσία κατά της Apple.

 
Όλοι μιλάνε για το iPhone 6 που λυγίζει όταν κάποιος το βάλει στην τσέπη του, αυτό ξεκίνησε από το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν χρήστη να λυγίζει το iPhone 6 με τα χέρια του.
 
Αν κάποιος όμως παρατηρήσει το βίντεο προσεκτικά θα δει οτι όταν ο πρωταγωνιστής λυγίζει το iPhone με τα χέρια του, η ώρα που δείχνει το τηλέφωνο είναι 2:26 ενώ μετά όταν μιλάει για αυτό και ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο λύγισε από τα χέρια του η ώρα στο τηλέφωνο είναι 1:58. Λίγο αργότερα, το τηλέφωνο είναι πάλι ίσιο και έχει κάποια μικρή ζημιά κοντά στο πλαϊνό κουμπί, όμως, η ώρα είναι και πάλι 2:00.

 


 

Φυσικά αυτό έκανε πολλούς fan της Apple να πουν ότι ο Καναδός χρήστης του YouTube, “Unbox Therapy”, που δημιούργησε το βίντεο, το έκανε απλά για να κερδίσει μερικά views εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κάποιοι χρήστες διαμαρτύρονταν ότι το iPhone τους λυγίζει.
 
Πάντως από την πλευρά της Apple βλέποντας ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στο ίντερνετ και στα κοινωνικά δίκτυα, αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται ότι μετά από έξι ημέρες πωλήσεων του νέου iPhone 6 Plus, μόνο εννέα πελάτες ήρθαν σε επαφή με την εταιρεία για να διαμαρτυρηθούν πως το τηλέφωνό τους λύγισε και ότι αν κάποιος κάνει κανονική χρήση της συσκευής, είναι εξαιρετικά σπάνιο να λυγίσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε