Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Samsung: Μετά Galaxy Note 7 ανακαλεί και πλυντήρια!

Samsung: Μετά Galaxy Note 7 ανακαλεί και πλυντήρια!

Τα προβλήματα για τη Samsung δεν σταματούν αφού μετά την ανάκληση του Galaxy Note 7 η εταιρία ανακαλεί και πλυντήρια

Η αρχή έγινε με τα Galaxy Note 7 και τις εκρήξεις τους λόγω της ελαττωματικής τους, όπως φαίνεται, μπαταρίας και τώρα η Samsung έχει νέα προβλήματα αυτή τη φορά με τα πλυντήρια της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση η αμερικανική Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) κάνει ανάκληση 2,8 εκατομμυρίων πλυντηρίων της Samsung, γιατί υπήρξαν περισσότερες από 700 αναφορές για υπερβολική δόνηση των συσκευών κατά τη λειτουργία τους αλλά και 9 αναφορές για τραυματισμούς αφού το πάνω κομμάτι της συσκευής μπορεί ξαφνικά να αποκολληθεί από το υπόλοιπο πλυντήριο κατά τη χρήση.
Η αιτία του προβλήματος σύμφωνα με την CPSC, είναι οτι το πάνω κομμάτι των προβληματικών συσκευών δεν ήταν αρκετά ασφαλισμένο, εξαιτίας ενός λάθους στο σχεδιασμό του με αποτέλεσμα να φεύγει από τη θέση του κατά τη χρήση.
Από την πλευρά της η Samsung ανακοίνωσε ότι Προτεραιότητά της εταιρίας είναι να  μειωθεί ο κίνδυνος και να προσφέρει στους πελάτες της εύκολες και απλές επιλογές για την αντιμετώπιση της ανάκλησης αυτή.
Τέλος η ανάκληση αφορά 34 μοντέλα που πωλήθηκαν από τον Μάρτιο 2011 έως τον Νοέμβριο του 2016 και οι πελάτες μπορούν να επισκευάσουν δωρεάν την συσκευή τους, να πάρουν  ένα νέο πλυντήριο με δωρεάν εγκατάσταση ή να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε