Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμάται…

Για τις παιδικές και τις πρώτες νεανικές μνήμες μέχρι και τις μουσικές που τους καθόρισαν θα συζητήσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάκης Προβατάς και ο Χρήστος Χωμενίδης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλεσμένος του Μάκη Προβατά και του Χρήστου Χωμενίδη θα βρεθεί, στο cafe του Public, στις 9 το βράδυ, και θα συζητήσει πέρα και πάνω από την πολιτική επικαιρότητα.

Θα συζητήσουν ελεύθερα για τα βιβλία, τις ταινίες, τις μουσικές που μάς καθόρισαν, θα ανακαλέσουν παιδικές και πρώτες νεανικές μνήμες, θα αναρωτηθούν τι πρέπει να κρατήσουμε και τι να ξεπεράσουμε για πάντα.

Είσοδος ελεύθερη, συμμετοχή ευπρόσδεκτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός