Πολιτική

Ενδοκυβερνητική κόντρα για τη… γραβάτα του Καμμένου! “Καρφιά” Ξυδάκη

«Προχωρήσαμε σε μία επώδυνη διαπραγμάτευση και συνεχίζουμε», δήλωσε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup και σημείωσε ότι η Ελλάδα έλαβε το βέλτιστο που μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο συσχετισμό στην Ευρώπη. Ωστόσο είχε κι ένα... καρφί για τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο.

«Από το μνημόνιο θα βγούμε, από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που επιβάλλεται στα μεγάλα κράτη και στα μικρά, δεν ξέρω – είναι συμβατικές υποχρεώσεις», είπε ο κ. Ξυδάκης στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και του Γιώργου Αλοίμονου, στον Flash 96,0 F.M.

«Με αυτές τις συνθήκες, με μεγάλη απώλεια του ΑΕΠ, πρέπει να δούμε πως θα ανατάξουμε την παράγκα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μεγάλη ιστορική δοκιμασία, τονίζοντας: «Πολύ δύσκολες οι στιγμές για να πανηγυρίζεις ή να πέφτεις στην απόλυτη κατάθλιψη και την αδράνεια. Όλοι είμαστε πιο σοβαροί, με μια βαριά εμπειρία».

Τέλος και κληθείς να σχολιάσει το tweet του υπουργού Πάνου Καμμένου με την γραβάτα, ο κ. Ξυδάκης μίλησε για αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά… Αν μη τι άλλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε… χαρούμενος ή/και ικανοποιημένος από την εξήγηση του υπουργού Άμυνας και αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες
Πιερρακάκης: Τα ΕΛΤΑ μετασχηματίζονται, δεν κλείνουν – Φάμελλος: Καραμπινάτο σκάνδαλο της ΝΔ
Ο μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ, με βάση το σχέδιο περιλαμβάνει και την ανάπτυξη του μοντέλου «shop-in-shop» με παρουσία των ΕΛΤΑ μέσα σε σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία, πρακτορεία Τύπου και άλλα
Ελληνικά Ταχυδρομεία 5