Ελλάδα

Καμία “Σωτηρία” για τους ασθενείς! Ράντζα και εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας [pic]

Νοσοκομείο Σωτηρία. Πρωί Δευτέρας. Ωρα 10.22. Στο newsit.gr φτάνει μια φωτογραφία από έναν αναγνώστη. Ένας διάδρομος γεμάτος ράντζα. Το νοσοκομείο έχει εφημερία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι γιατροί τρέχουν σαν τρελοί το ίδιο και οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες. Κάνουν ό,τι μπορούν. Τα δωμάτια δεν φτάνουν. Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους είναι αναγκασμένοι να είναι σε έναν διάδρομο, σε ένα ράντζο χωρίς να μπορούν να ησυχάσουν με τον καθένα να περνάει από δίπλα τους και εκείνοι να είναι εκτεθειμένοι.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Γιαγιούλα στο ράντζο την έχουν γυμνώσει τελείως για εξετάσεις. Περνά μπροστά της ο κόσμος και βάζει μπροστά τα χεράκια της να μην την βλέπουν. Ούτε παραβάν ούτε τίποτα. Χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας».

Όλα τα παραπάνω αφιερωμένα σ’ εκείνη την συζήτηση για την υγεία που έγινε πρόσφατα στη Βουλή όπου κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έχουν γίνει θαύματα στην υγεία και ότι τα συμφέροντα χτυπούν την κυβέρνηση, όπως και κάθε κυβέρνηση που δεν έχει καταφέρει να κάνει τα αυτονόητα… Για γιατρούς και για ασθενείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έγραφαν «μαϊμού» φυσικοθεραπείες και θησαύριζαν σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Με χειροπέδες 2 ορθοπεδικοί και ένας φυσικοθεραπευτής στον Πειραιά
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και εκτελεστεί εικονικά 1.961 παραπεμπτικά, που αντιστοιχούν σε 19.610 συνεδρίες φυσικοθεραπείας, με χρήση 1.683 ΑΜΚΑ ασφαλισμένων
Γιατρός 16