Κόσμος

Τραμπ: Στέλνει αεροπλανοφόρο στον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson κατευθύνεται προς την χερσόνησο της Κορέας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της διοίκησης του αμερικανικού στρατού στον Ειρηνικό Ωκεανό.

«Η αμερικανική διοίκηση στον Ειρηνικό έδωσε εντολή στο αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson να είναι διαθέσιμο και παρόν στον δυτικό Ειρηνικό ως προληπτικό μέτρο», τόνισε ο εκπρόσωπος Ντέιβ Μπέναμ, επικαλούμενος την αυξανόμενη ανησυχία που προκαλεί το βαλλιστικό και πυρηνικό πρόγραμμα του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

Ο Uncle Sam έχει αποφασίσει! Ειρήνη μέσω… πολέμου στη Συρία θέλουν οι ΗΠΑ!

«Κρίνουμε ότι είναι απαραίτητη η αυξημένη παρουσία», εκεί τόνισε νωρίτερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ένας αμερικανός αξιωματούχος, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ απειλεί με ισοπέδωση της Γάζας: «Αν δεν αποδεχτεί τους όρους η Χαμάς, θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως»
Η Χαμάς έχει δηλώσει ότι θα απελευθερώσει τους αιχμαλώτους σε αντάλλαγμα για τον τερματισμό του πολέμου, αλλά απορρίπτει τον αφοπλισμό χωρίς τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
Η πόλη της Γάζας
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Έρικ Μενέντεζ μετά από 35χρόνια κράτησης για τη δολοφονία των γονιών του
Η υπόθεση των αδερφών Μενέντεζ είναι παγκοσμίως γνωστή και πρόκειται για τον Λάιλ και τον Έρικ οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους γονείς του το 1989 μέσα στο σπίτι τους - Σήμερα η επιτροπή θα εξετάσει αν θα προτείνει την αποφυλάκιση του μεγαλύτερου αδερφού
Ο Έρικ Μενέντεζ