Ελλάδα

Αναστάτωση, πανικός και καθυστέρηση σε πτήση από Αθήνα για Ρώμη

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29.03.2017) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος και ενώ ετοιμαζόταν να απογειωθεί η πτήση με προορισμό τη Ρώμη.

Οι άνδρες της εταιρίας security διαπίστωσαν ότι το αεροπλάνο είχε επιβιβαστεί άνδρας από το Πακιστάν, που ναι μεν είχε εισιτήριο αλλά όχι νόμιμα χαρτιά. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι πιλότοι του αεροπλάνου, που έσβησαν τις μηχανές και το αεροσκάφος ακινητοποιήθηκε.

Μαζί με αστυνομικούς, οι security μπήκαν στο αεροπλάνο και έκαναν έλεγχο στους επιβάτες, εντοπίζοντας τον άνδρα από το Πακιστάν, τον οποίο και κατέβασαν από το αεροσκάφος.

Αλλά το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Οι υπόλοιποι επιβάτες απαίτησαν (!) από τους αστυνομικούς να γίνει έλεγχος στο αεροπλάνο για την πιθανότητα να έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός!

Έτσι, υπήρξε νέα καθυστέρηση, ο έλεγχος απέδειξε πως ο Πακιστανός δεν ήθελε να τινάξει τίποτα στον αέρα απλά να φύγει από την Ελλάδα και η πτήση αναχώρησε μια ώρα και περισσότερο μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ατέλειωτος θρήνος για τους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία - Σε σοκ οι συγγενείς και η «οικογένεια» του Δικεφάλου
Στη Ρουμανία έχουν φτάσει οικογένειες των θυμάτων, «γράφοντας» την επόμενη πράξη του δράματος - Όλοι μιλούν για έναν δρόμο «καρμανιόλα» που θερίζει ζωές
Τραγωδία στη Ρουμανία
Βιολάντα: «Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας» – Νέα ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος»
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ