Ελλάδα

Τροχαία: 4.231 νεκροί σε πέντε χρόνια! Σποτ της Αστυνομίας [vid]

Σε πραγματική μάστιγα έχουν εξελιχθεί τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια. Τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία είναι σοκαριστικά.

Έχουν περάσει μόλις τέσσερις ημέρες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις συνάνθρωποί μας.

Σε μια χρονική συγκυρία, λοιπόν, που μάλλον δεν είναι… τυχαία, η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε ένα καινούριο σποτ στον κανάλι της στο YouTube, παρουσιάζοντας τη σκληρή πραγματικότητα της (κάκιστης) οδηγικής συμπεριφοράς των Ελλήνων οδηγών στους δρόμους της χώρας.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 21 δευτερόλεπτα, μέσα στα οποία όμως “χωράνε” 4.231 ψυχές. Τόσοι είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μόνο την τελευταία πενταετία.

Την ίδια περίοδο, 58.000 είναι οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στην άσφαλτο… “Μη μένεις άλλο θεατής… Ρίξε αυλαία στο δράμα αυτό“, είναι το μήνυμα με το οποίο καταλήγει το σποτ. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες στρατοπέδευσαν στο μπλόκο της Νίκαιας – 1000 τρακτέρ, σκηνές ψησταριές και σόμπες στην εθνική οδό
Από την Τρίτη αναμένονται νέες αφίξεις από κάθε περιοχή του νομού Λάρισας και από τη Μαγνησία, ενώ οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για «ενότητα και μαζικότητα» που «φοβάται η κυβέρνηση»
Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας
Εκλογές δικηγόρων: Ανοιχτές οι κάλπες μέχρι τις 19.00 σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη – Ποιοι βγήκαν από την πρώτη Κυριακή και ποιοι εξελέγησαν μονοκούκι
Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στους δικηγορικούς συλλόγους Αθήνας, Πειραιά...
Εκλογές δικηγορικών συλλόγων
Αγνοείται ψαράς στη θαλάσσια περιοχή της Πάργας - «Δεν έχει εντοπιστεί, δύσκολο να βρεθεί ζωντανός μετά από τόσες ώρες» λέει ο γιος του
«Κάποιο παθολογικό αίτιο έπαθε τώρα ο πατέρας μου, άκουσε ένα "πλουτς" ο θείος από ό,τι μας είπε και τον είδε να πηγαίνει στον πάτο, δεν πρόλαβε να αντιδράσει» λέει ο γιος του 62χρονου ψαρά
Ψαράς