Κόσμος

Λονδίνο: Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο! Άνθρωποι αιμορραγούν στο δρόμο!

Δύο ήταν τα περιστατικά που σήμαναν τον συναγερμό στο Λονδίνο, ωστόσο ο δράστης ήταν ο ίδιος. Στόχος το βρετανικό Κοινοβούλιο και η γέφυρα του Westminster, με τους νεκρούς να είναι τέσσερις (εκτός του δράστη) και τους τραυματίες τουλάχιστον σαράντα.

Οι πληροφορίες έρχονταν η μία μετά την άλλη, ωστόσο το δεδομένο είναι πως στο Λονδίνο έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου του δράστη). Τουλάχιστον σαράντα είναι οι τραυματίες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ανθρώπους πάνω στη γέφυρα του Westminster, ενώ ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό με μαχαίρι πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Η διπλή αυτή επίθεση μετέτρεψε την “καρδιά” του Λονδίνου σε… εμπόλεμη ζώνη και οι πρώτες εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά εφιαλτικές.

Δείχνουν ανθρώπους να είναι πεσμένοι στο έδαφος, να αιμορραγούν και άλλους πολίτες να προσπαθούν να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες – Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές

LIVE: Τρόμος στο Λονδίνο! Δύο επιθέσεις στο κοινοβούλιο και στη γέφυρα του Westminster

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου