Πολιτική

Τόσκας: “Τα ραντάρ λείπουν χρόνια από τις εθνικές οδούς – Τώρα δεν έχουμε λεφτά”

«Τα ραντάρ δεν λείπουν από τις εθνικές οδούς τώρα, λείπουν αρκετά χρόνια. Εδώ υπάρχει πράγματι πρόβλημα και μπορώ να σας το προσδιορίσω. Το 2010, όταν επίκειτο η ιδιωτικοποίηση των εθνικών οδών, τα ραντάρ, αντί να μπουν όπως είχε προγραμματιστεί, στις εθνικές οδούς, μπήκαν σε επαρχιακούς δρόμους» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real» είπε, μεταξύ άλλων, ότι «υπάρχει πράγματι πρόβλημα, γιατί υπάρχουν οι κάμερες επιτήρησης των εθνικών οδών, αλλά τα ραντάρ ελέγχου ταχύτητας είναι μόνο τα φορητά ραντάρ που έχει η τροχαία στους διάφορους ελέγχους».

Πρόσθεσε ακόμη: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια. Και εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει για το θέμα των σταθερών ραντάρ. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ραντάρ, υπάρχουν τα φορητά ραντάρ. Μακάρι να υπήρχαν τα σταθερά σε κάθε γέφυρα, όπως υπάρχουν στο εξωτερικό και να γίνεται συστηματικός έλεγχος».

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ακόμη πως έχει ταυτοποιηθεί το άτομο που τοποθέτησε το υβριστικό πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

«Από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα, έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες» σημείωσε.

Πρόσθεσε πως «ήταν απαράδεκτη η ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ