Ελλάδα

Μετρό: Κανονικά θα λειτουργήσει ο σταθμός “Σύνταγμα” τη Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσει τη Δευτέρα ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα", καθώς ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες του νέου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως και χθες, έτσι και σήμερα τέσσερις σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί, λόγω τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, ο σταθμός Σύνταγμα των γραμμών 2 και 3, ο σταθμός Αργυρούπολη της γραμμής 2 και οι σταθμοί Νομισματοκοπείο και Δουκ. Πλακεντίας της γραμμής 3, είναι κλειστοί λόγω τεχνικών εργασιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πετάχτηκα στον αέρα πάνω σε τοίχο» λέει 16χρονος που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ στη Ρόδο – Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια
Η επιχείρηση υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία τεχνική αστοχία στον εξοπλισμό και πως ότι συνέβη είναι αποτέλεσμα της απερίσκεπτης συμπεριφοράς των επιβατών
Το λούνα πάρκ στην Ρόδο
2