Ελλάδα

Με στρινγκ διαδήλωσαν κατά του Τραμπ στο Σύνταγμα [pics]

Διαδήλωση κατά του Τραμπ πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα. Ωστόσο, ένας από τους διαδηλωτές... βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του, καθώς διαδήλωσε φορώντας μόνο ένα... στρινγκ!

Ο άνδρας έγραψε στο γυμνο του στέρνο “No Trump. No KKK. No Facist. USA.” και φορώντας ένα μπεζ εσώρουχο διαδήλωσε εναντίον του Αμερικανού Προέδρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (21.01.2017) στο… Σύνταγμα.

Λίγο πιο πέρα είχαν συγκεντρωθεί πρόσφυγες με τα παιδιά τους και κρατώντας σημαίες του ΚΕΕΡΦΑ διαδήλωσαν εναντίον του ρατσισμού.

Μάλιστα, όπως βλέπετε, ένα κοριτσάκι κρατούσε ένα μεγάλο χαρτόνι που έγραφε στα αγγλικά: “Θέλουμε να πάμε στο σχολείο. Θέλουμε ένα λαμπρό μέλλον”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΔΕΗ Xmas West Park: η δική μας γιορτινή γειτονιά
Μία ανοιχτή γιορτή για όλους από τη ΔΕΗ με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, διαδραστικά παιχνίδια και μεγάλη κλήρωση για ένα premium πακέτο τεχνολογίας ΔΕΗ Fiber αξίας 5.000 ευρώ
ΔΕΗ Xmas West Park: η δική μας γιορτινή γειτονιά
«Τύμπανα» πολέμου στην Ευρώπη: Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο ενδεχόμενο μίας σύρραξης
Με φόντο τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία και τις προειδοποιήσεις ξένων και Ελλήνων αξιωματούχων, το ενδεχόμενο να ξεσπάσει και νέος πόλεμος στην Ευρώπη, τρομοκρατεί τους Έλληνες
Στρατιώτες
11
Κωνσταντίνος Ανεστίδης: «”Λάσπη” όσα λέγονται – Αν ήμουν παράνομος γιατί μου μπήκαν χρήματα στις 17 Δεκεμβρίου;»
Νέες δηλώσεις από τον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων που ελέγχεται για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 122.000 ευρώ - «Είναι όλα ιδιόκτητα και δεν υπάρχει κάτι να κρύψω», ανέφερε
Κώστας Ανεστίδης
41