Κόσμος

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών – Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες

Σοκάρει η είδηση θανάτου ενός βρέφους 38 μόλις ημερών από σεξουαλική κακοποίηση, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τη μητέρα και 2 άντρες τη Δευτέρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή İpekyolu της ανατολικής επαρχίας Van στην Τουρκία από τη μητέρα και τους δύο άντρες. Οι γιατροί, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, εντόπισαν ένα κάταγμα στο κρανίο του μωρού, μώλωπες στο σώμα του και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό ενώ το μωρό βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το μωράκι τελικά υπέκυψε στα τραύματά του μια ημέρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα και οι 2 άντρες μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη των υπόπτων με τις κατηγορίες της παιδοκτονίας, του θανάτου ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου και της σωματικής και ψυχικής βλάβης μετά και τις μαρτυρίες που άκουσαν οι εισαγγελείς.

Στο μεταξύ, το γραφείο του διοικητή της επαρχίας Van επιβεβαίωσε το συμβάν με γραπτή δήλωση. “Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο περιστατικό συνελήφθησαν και κρατούνται. Το μωρό, που νοσηλευόταν, πέθανε παρά τις ιατρικές προσπάθειες”.

Ο Murat Timur, επικεφαλής του δικηγορικού συλλόγου της Van, τόνισε ότι η μητέρα του μωρού ήταν στη φυλακή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφέθηκε ελεύθερη για να γεννήσει. “Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων η μητέρα του μωρού”.

Πηγή: Hurriyetdailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης