Πολιτική

Τι απαντάει ο Ανδρέας Ξανθός στο δημοσίευμα του Guardian που εκθέτει την Υγεία στην Ελλάδα

"Το δημοσίευμα του Guardian δεν στηρίζεται σε καμιά τεκμηριωμένη μελέτη της κατάστασης στο Σύστημα Υγείας της Ελλάδας που παίρνει υπόψη της τα νεότερα δεδομένα και τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ".

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει την δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, ανδρέας Ξανθός, σχετικά με το άρθρο του βρετανικού Guardian, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 19
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
29
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος