Ελλάδα

Σαββίδης κατά Κοντομηνά! «Κατανοώ την απελπισία σας, αλλά δεν θα επιτρέψω αήθεις επιθέσεις»

Νέο επεισόδιο στην σκληρή αντιπαράθεση Σαββίδη - Κοντομηνά έρχεται αυτή την φορά από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Με ανακοίνωση του δικηγόρου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ανακοινώνει ότι υπέβαλλε μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Όλη η ανακοίνωση:

Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση εκ μέρους του εντολέως μου, κ. Ιβάν Σαββίδη κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.
Μετά το πέρας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η εταιρεία «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», έχοντας πια αποκλεισθεί, είχε την ατυχή έμπνευση να υποβάλει σε βάρος του κ. Σαββίδη μία – ουσιαστικά αβάσιμη και νομικά αθεμελίωτη – μηνυτήρια αναφορά για τέλεση δήθεν κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων εκ μέρους του, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα τορπίλιζε τη σχετική διαδικασία και θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.
Ο κ. Σαββίδης κατανοεί την απελπισία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», δεν είναι όμως διατεθειμένος να επιτρέψει τέτοιες αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και κατέφυγε στην προστασία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο φίλος με εξαπάτησε και μου είπε "δεν είναι τίποτα"» αναφέρει το απολογητικό του υπόμνημα του Άρη Μουγκοπέτρου
Ο παιδικός φίλος του 32χρονου καλλιτέχνη στην κατάθεση του τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε πως ήταν δική του η κροτίδα, ισχυριζόμενος πως την βρήκε στο κέντρο διασκέδασης
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 32χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3