Πολιτική

“Όχι” Νεφελούδη στις ομαδικές απολύσεις

Διαβεβαιώσεις ότι η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων δεν θα γίνει αποδεκτή, έδωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους στο περιθώριο των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου του υπουργείου Εργασίας.

Μάλιστα όπως είπε, ο μεσαίωνας που κυριαρχεί στις εργασιακές σχέσεις πρέπει να αποκατασταθεί. «Όλα τα μέτρα που πάρθηκαν, το προηγούμενο διάστημα, με το αφήγημα της ανταγωνιστικότητας της χώρας και αφορούσαν στη μείωση του κατώτατου μισθού και στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, δεν έλυσαν το πρόβλημα», υπογράμμισε, ο κ. Νεφελούδης και συμπλήρωσε πως αντιθέτως δημιουργήθηκαν πολλαπλάσια προβλήματα.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας αναφέρθηκε σε πολλά παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες κατέρρευσαν μετά την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών, ενώ στον αντίποδα, όπως τόνισε ο κ. Νεφελούδης, επιχειρήσεις που δεν εφάρμοσαν τις μνημονιακές πολιτικές έχουν απολύτως ανοδική πορεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2