Πολιτική

Πέθανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Αγγέλου

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΠΑΣΥ στην Αργολίδα, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Νίκος Αγγέλου.

Ο Νίκος Αγγέλου υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) και ήταν μπροστάρης στα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ακόμη, υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας, καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους «να τιμήσουν με την παρουσία τους τον πρωτοπόρο αγωνιστή του αγροτικού κινήματος, που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του τον αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς». Προσθέτοντας, «ο Νικόλας με τον τρόπο δράσης του αλλά και με τον τρόπο που έζησε σε όλη του τη ζωή αφήνει παρακαταθήκη και αποτελεί παράδειγμα αγώνα για όλους μας».

Η κηδεία του Νίκου Αγγέλου θα γίνει αύριο στις 4.00 το απόγευμα στην Αμυγδαλίτσα Αργολίδας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη