Ελλάδα

Κακοκαιρία: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στην Ημαθία αλυσίδες χρειάζονται σε τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Σελίου και της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Δασκίου.

Στην Πέλλα, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Άρνισσας, Αγίου Αθανασίου, Παναγίτσας, Ζέρβης, Άνω και Κάτω Γραμματικού, Ξανθογείων, Παιρέας, Κέδρωνας, Δροσιάς και το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας.

Στην Πιερία απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ελατοχωρίου από το Ελατοχώρι έως και το χιονοδρομικό κέντρο και στην Χαλκιδική στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, μέσω Χολομώντα.

Τέλος, στο Κιλκίς αλυσίδες χρειάζονται στην Επαρχιακή Οδό Γουμένισσας -Λιβαδίων από το 17ο χιλιόμετρο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη: «Η ενημέρωση είναι το αντίδοτο για τον φόβο»
«Ο ανδρικός εγωισμός σπανίως μας επιτρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα γιατί φοβόμαστε μήπως ακούγεται απελπιστικά γέρικη η κουβέντα», τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος
Αλέξης Παπαχελάς
Καιρός σήμερα: Καταιγίδες στα νησιά, χιόνια στα ορεινά – Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός