Κόσμος

Ο Άνις Άμρι είναι ο μακελάρης του Βερολίνου! Βρήκαν αποτυπώματά του

Ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό και ο Άνις Άμρι, που έχει επικηρυχθεί με 100.000, παραμένει άφαντος, ερευνητές πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανόν ο 24χρονος Τυνήσιος να είναι τελικά ο δράστης του αιματοκυλίσματος στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Τόμας ντε Μεζιέρ. «Μπορούμε να πούμε σήμερα ότι διαθέτουμε νέες πληροφορίες πως ο ύποπτος πολύ πιθανόν είναι στην πραγματικότητα ο δράστης» είπε σε δημοσιογράφους ο ντε Μεζιέρ.

«Στην καμπίνα του οδηγού, βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και υπάρχουν και πρόσθετα στοιχεία που στηρίζουν αυτό» το σενάριο, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του ντε Μεζιέρ στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών επισήμανε ότι ελπίζει ο δράστης να συλληφθεί σύντομα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές εικόνες από τη μαζική επιστροφή των κατοίκων του Λιβάνου στα σπίτια τους μετά την εκεχειρία με το Ισραήλ
Παράλληλα η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι οι μαχητές της κρατούν «το δάχτυλο στη σκανδάλη» σε περίπτωση παραβίασης από το Ισραήλ της εκεχειρίας των 10 ημερών
λίβανος
Αμερικανός πρέσβης στην Άγκυρα: Δεν μπορώ να αναφερθώ στα ζητήματα Ελλάδας – Τουρκίας γιατί θα μου απαγορεύσουν να ξαναπάω στη Μύκονο
«Από τη σκοπιά του αφεντικού μου, η ένταξη στο πρόγραμμα F-35 δεν αποτελεί πρόβλημα. Η Ελλάδα διαθέτει S-300 και F-35» είπε ο Αμερικανός διπλωμάτης
Τομ Μπάρακ 11