Κόσμος

Οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν επιθέσεις στη Μόσχα! Συλλήψεις τρομοκρατών!

Οι ρωσικές υπηρεσίες Πληροφοριών (FSB) κρατούν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε σειρά επιθέσεων στη Μόσχα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Το FSB ανακοίνωσε ότι η ομάδα ενεργούσε υπό τις εντολές διοικητή του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία. Η ομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολίτες του Μόλδοβα και του Τατζικιστάν, κατείχε όπλα και εκρηκτικές ύλες, σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

«Τέσσερα μέλη τρομοκραιτκής οργάνωσης συνελήφθησαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του FSB , έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον νότιο τομέα της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Η ομάδα σχεδίαζε σειρά μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα με τη χρήση ισχυρών αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών…υπό τις απευθείας εντολές του απεσταλμένου της τρμοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία
Μεξικό: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη μέση του δρόμου η πρόεδρος Σέινμπαουμ – Συνελήφθη ο δράστης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ έπεσε θύμα απρεπούς και σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ χαιρετούσε το πλήθος στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού
Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρόεδρο του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος