Κόσμος

Ρωσικό πλοίο προσάραξε κοντά στην Κωνσταντινούπολη

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ανάγκασαν ένα ρωσικό πλοίο να προσαράξει στα ανοικτά των ακτών της Κωνσταντινούπολης σήμερα, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν κάποιο μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε και στις εικόνες που μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο διακρίνονται άνδρες να κάθονται σε μια σωστική λέμβο στο κατάστρωμα του πλοίου, ενώ περιμένουν να τους κατεβάσουν. Την ίδια ώρα μέλη των ομάδων διάσωσης έχουν συγκεντρωθεί σε κοντινή απόσταση, στην ακτή.

Το πλοίο προσάραξε έξω ακριβώς από τη συνοικία Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, στην ασιατική πλευρά της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα