Ελλάδα

Αεροσυνοδοί με μπικίνι μόνο στο…. [pic]

Προκαλεί μίσος ή λατρεία. Έχει συζητηθεί πολύ κι έχει φορεθεί ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν εποχές που ενοχοποιήθηκε κι άλλες που αποθεώθηκε. Ότι κι αν νιώθετε σίγουρα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Πρόκειται για το μπικίνι, που παρότι έχει κλείσει 70 χρόνια ζωής παραμένει τόσο νέο και φρέσκο.

Πλέον η αγαπημένη «στολή» ξεφεύγει από τις παραλίες και ανεβαίνει στους ουρανούς, αφού η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air, αποφάσισε να ντύσει (ή να γδύσει, δική σας η επιλογή) τις αεροσυνοδούς με μπικίνι.

Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το μπικίνι.

Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αττική Οδός: Γνώριμοι στις Αρχές για επικίνδυνη οδήγηση οι οδηγοί των 2 μηχανών που έτρεχαν με 250 – Συνελήφθη και ο πατέρας του 27χρονου
O 21χρονος είχε πιαστεί από αστυνομικούς με την ίδια μοτοσυκλέτα να μην υπακούει σε σήμα στάσης τροχονόμου διαφεύγοντας τον έλεγχο, να εκτελεί επικίνδυνους ελιγμούς και να μην φοράει κράνος
Η μία από τις δύο μηχανές που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό
Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες των αστυνομικών στα Βορίζια - Οπλοστάσια και 17 προσαγωγές
Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για την «εξυγίανση» των Βοριζίων - Έγιναν έλεγχοι σε πάνω από 350 άτομα και αυτοκίνητα - Σκοπός να μαζευτούν τα όπλα που φυλούν οι κάτοικοι και να ταυτοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι για το μακελειό
Όπλα 19
Καταγγελία «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που έπεσε στο κενό
Η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Γιώργος Στασινός ήρθε μετά από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο ίδιος για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έκδοση οικοδομικής άδειας κτιρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός 13