Ελλάδα

Αεροσυνοδοί με μπικίνι μόνο στο…. [pic]

Προκαλεί μίσος ή λατρεία. Έχει συζητηθεί πολύ κι έχει φορεθεί ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν εποχές που ενοχοποιήθηκε κι άλλες που αποθεώθηκε. Ότι κι αν νιώθετε σίγουρα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Πρόκειται για το μπικίνι, που παρότι έχει κλείσει 70 χρόνια ζωής παραμένει τόσο νέο και φρέσκο.

Πλέον η αγαπημένη «στολή» ξεφεύγει από τις παραλίες και ανεβαίνει στους ουρανούς, αφού η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air, αποφάσισε να ντύσει (ή να γδύσει, δική σας η επιλογή) τις αεροσυνοδούς με μπικίνι.

Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το μπικίνι.

Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγωνιώδεις έρευνες στις Σέρρες για τον εντοπισμό του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος στα Πορόια με χρήση drone και ειδικού εξοπλισμού
Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής, Πυροσβεστική, Αστυνομία, μέλη των εθελοντικών ομάδων της ΕΠΟΜΕΑ, του ΟΦΚΑΘ και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης ψάχνουν ίχνη του στην γύρω περιοχή
διοικητής
«Επαγγελματικό» χτύπημα «βλέπουν» πίσω από την έκρηξη στην τράπεζα της Θεσσαλονίκης - Ανέλαβε τις έρευνες το ελληνικό FBI
Οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την έκρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο, και πάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στην οποία είχε χάσει τη ζωή της μία 39χρονη
έκρηξη
29