Κόσμος

Εμπάργκο από σχεδιάστρια μόδας στην Μελάνια Τραμπ

Η γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφί Τεαλέ, δημιουργίες της οποίας έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια η Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θέλει να ντύσει την επόμενη πρώτη κυρία, τη Μελάνια Τραμπ, σε ένδειξη δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις του συζύγου της.

Η Τεαλέ, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, κάλεσε και άλλους σχεδιαστές να μην προσφέρουν δημιουργίες τους στην Μελάνια.

Η σχεδιάστρια, που δηλώνει ότι στηρίζει “την ατομική ελευθερία και τον σεβασμό σε κάθε τρόπο ζωής”, διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να ντύσει την σύζυγο του Τραμπ, με την οποία δεν επιθυμεί να συνδέσει το όνομά της “με κανέναν τρόπο”.

“Η ρατσιστική, σεξιστική και ξενοφοβική ρητορική που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο σύζυγός της είναι ασύμβατη με τις αξίες που μας κυβερνούν” αναφέρει η Τεαλέ σε ανοιχτή επιστολή της.

“Κατανοώ ότι δεν είναι συνετό να ανακατεύομαι με την πολιτική. Ωστόσο, για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως η δική μας, τα αποτελέσματά μας δεν συνδέονται αποκλειστικά με το χρήμα”, συνεχίζει.

Η ανοιχτή επιστολή της σχεδιάστριας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η 52χρονη Τεαλέ ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ εδώ και 15 χρόνια και έχει παρουσιάσει πολλές φορές τις κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Οι θηλυκές, ιδιαίτερες δημιουργίες της άρεσαν στην Μισέλ Ομπάμα που από το 2009 έχει φορέσει πολλές από αυτές. “Συνέβαλε ώστε το όνομά μου να γίνει γνωστό και σεβαστό σε όλον τον κόσμο. Οι αξίες της, οι πράξεις της και η χάρη της πάντοτε είχαν αντίκτυπο επάνω μου” είπε η Τεαλέ για την διασημότερη πελάτισσά της.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά η ψηφοφορία των Καρδιναλίων για την εκλογή του νέου Πάπα - Αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει λευκός καπνός
Μέσα στην ημέρα έχουν προγραμματιστεί 4 ψηφοφορίες, στις 10:30, 12:00, 18:30 και 20:00 το απόγευμα - Ποιες οι διαδικασίες στην περίπτωση που εκλεχθεί ο νέος Πάπας
Καμινάδα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν 2
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία περιμένει το «Habemus Papam» - Συνεδριάζουν ξανά οι Καρδινάλιοι, τέσσερις ψηφοφορίες σήμερα
Οι 133 Καρδινάλιοι αναμένεται να ψηφίσουν για πρώτη φορά (σήμερα) στις 10:30 το πρωί - Αυξάνονται οι πιθανότητες για την ανάδειξη του νέου Αγίου Πατέρα - Τι διαδικασία ακολουθείται με το που βγει λευκός καπνός
Κόσμος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 6