Κόσμος

Κυβέρνηση Τραμπ: Ο ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Κύπρου ράβει υπουργικό κοστούμι

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του BBC, ο αντιπρόεδρος και μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου, Wilbur Ross φιγουράρει πρώτος-πρώτος στην λίστα με τα ονόματα που έχει ετοιμάσει ο Ντόναλντ Τραμπ για ανάληψη υπουργικών θώκων, με μεγαλύτερη πιθανότητα να αναλάβει το Υπ. Εμπορίου.

Εξάλλου, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής, ήταν ένας από τους κυριότερους παίχτες του επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς διετέλεσε ως οικονομικός σύμβουλος του ιδιόρρυθμου μελλοντικού Προέδρου των ΗΠΑ, όπως επίσης και υπεύθυνος για την προσέλκυση δωρεών κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό