Κόσμος

Πανζουρλισμός στην Ιαπωνία με τη Lady Gaga [pics]

Δεκάδες θαυμαστές της Λέιντι Γκάγκα, που φώναζαν εκστασιασμένοι και κρατούσαν πανό και φωτογραφίες της, επιφύλαξαν σήμερα θερμή υποδοχή στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Τόκιο της Ιαπωνίας, την οποία η βραβευμένη με Γκράμι καλλιτέχνιδα επισκέπτεται για να προωθήσει το τελευταίο της άλμπουμ "Joanne".

Ντυμένη στα μαύρα κι έχοντας επιλέξει ένα ροζ καπέλο- το ίδιο που φοράει στο εξώφυλλο του δίσκου της- η τραγουδίστρια και συνθέτρια υπέγραψε αυτόγραφα και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που την «προσκάλεσαν πίσω» στην χώρα.

«Το μόνο που θέλω είναι να φέρω ευτυχία σε όλους σήμερα και νομίζω ότι ένα ροζ καπέλο κάνει την καθημερινότητά μας πιο χαρούμενη» δήλωσε η Λέιντι Γκάγκα.

Το “Joanne” είναι το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της τραγουδίστριας. Βρίσκεται από χθες στην κορυφή της λίστας των 200 δημοφιλέστερων δίσκων του αμερικανικού Billboard.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απελευθερώνεται ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ - «Δεν έχουμε συμφωνήσει για κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς» λέει ο Νετανιάχου
Ο Τραμπ χαρακτήρισε «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς πως θα προχωρήσει στην απελευθέρωση αμερικανοϊσραηλινού ομήρου
O όμηρος της Χαμάς Ίνταν Αλεξάντερ
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα