Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση αγάπης! Μπαλάφας: «Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ»

Επίθεση αγάπης! Μπαλάφας: «Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ»

Σήκωσε το γάντι ο Γιάννης Μπαλάφας για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Ο υφυπουργός Εσωτερικών λίγη ώρα μετά την πρόταση Κρεμαστινού για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε θετική χαρακτήρισε τη στάση του ΠΑΣΟΚ στη διάσκεψη προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο υφυπουργός εσωτερικών Γ. Μπαλάφας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά για την πιθανότητα να συνυπάρξουν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, απάντησε «εχουν δεί πολλά τα μάτια μας γίνονται καινούργια πράγματα».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 σημείωσε πως προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να ειναι “κώλος και βρακί” με τη Ν.Δ, ειπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, επανέλαβε οτι η κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει τάξη μετά απο 27 χρόνια στο τελεοπτικό τοπίο και να πληρώνουν οσοι κατέχουν δημόσιο αγαθό, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του ΣτΕ για το θέμα του ανασχηματισμού οταν ρωτήθηκε: Οι προτάσεις της κυβέρνησης αφορούσαν τον έλεγχο νομιμότητας των υπουργείων και είδαμε οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο συμβουλιο της επικρατείας να διαρρέονται. Με ριφιφί; Δεν ξερω τι να πω. Ο κ. Μπαλάφας, εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του, οτι η Ν.Δ στην ερχόμενη διάσκεψη προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη θα ψηφίσει θετικά και θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε