Κόσμος

Εικόνες σοκ! Κούρεψε την κόρη της γουλί επειδή έκανε bullying σε καρκινοπαθή [vid]

Σοκάρει η τιμωρία μιας μητέρας στην κόρη της που ξύρισε γουλί την κόρη της επειδή έκανε bullying σε καρκινοπαθή που είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η έφηβη, με δάκρυα στα μάτια και ουρλιαχτά, καλύπτει τα μάτια της ενώ η μητέρα της ξυρίζει τα μαλλιά της. “Αυτό το κορτίσι έκανε bullying σε μια συμμαθήτριά της που έχει καρκίνο και η μητέρα της αποφάσισε να της ξυρίσει τα μαλλιά” είναι ο τίτλος του βίντεο που έχει γίνει viral, προκαλώντας αντιδράσεις.

Το βίντεο ωστόσο είχε ανέβει και παλιότερα, εξηγώντας πως η έφηβη τιμωρήθηκε επειδή ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στο ίντερνετ. Μητέρα και κόρη μιλούν μιλούν πορτογαλικά χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό σε ποια χώρα τραβήχτηκε το σοκαριστικό βίντεο.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο συμφώνησαν πως όποια και αν είναι η αληθινή αιτία της τιμωρίας, η μητέρα δεν θα έπρεπε να έχει ενεργήσει έτσι. “Τα πάντα ξεκινούν από το σπίτι και οι γονείς πρέπει να σταματήσουν να εξευτελίζουν τα παιδιά τους στο ίντερνετ”, ήταν ένα από τα σχόλια που άφησαν στο σοκαριστικό βίντεο.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 2