Πολιτική

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα (10/10) των εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Δευτέρα  10 Οκτωβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Οι φόροι «τρελαίνουν» τα καλοριφέρ». Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο ΕΦΚ και ο αυξημένος ΦΠΑ (24%) του ΣΥΡΙΖΑ θα «παγώσουν» φέτος τα νοικοκυριά. Χαράτσια τα 51,1% της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, που αναμένεται να διαμορφωθεί στα 93 λεπτά το λίτρο (από 83 πέρυσι)».

ΕΘΝΟΣ: «Τα μυστικά του «κόφτη» στις επικουρικές». Η εφημερίδα σημειώνει: «πόσα έχασαν και γιατί οι 248.618 συνταξιούχοι που είδαν τις αποδοχές τους να ψαλιδίζονται. Το νέο κύμα περικοπών από τον Νοέμβριο λόγω της παρακράτησης των αναδρομικών. Τα τρία Ταμεία στα οποία δεν έχει γίνει ακόμα ο επανυπολογισμός με το νέο σύστημα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη στα 55 με μπόνους πλασματικά έτη». Η εφημερίδα γράφει ότι: «στην έξοδο νωρίτερα έως 9 χρόνια στο ΙΚΑ, 12 στο Δημόσιο και 10 σε όσους εξαιρέθηκαν από τα βαρέα. Πώς και με ποιο κόστος μπορείτε να αναγνωρίσετε πλασματικά ένσημα για σπουδές, στρατό, τέκνα, ασθένεια, ανεργία και κενά ασφάλισης».

ΕΣΤΙΑ: «Η αυτοπαγίδευσις με το δημοψήφισμα». Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου 2015, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ένα δραματικό διάγγελμα στον ελληνικό λαό, ανακοινώνοντας την απόφασή του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διαπλοκή: ιστορία μου αμαρτία μου». Η εφημερίδα γράφει ότι: «στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η αντιπαράθεση Τσίπρα και Μητσοτάκη για τη διαπλοκή. «Ονόματα και διευθύνσεις» υπόσχεται ο πρωθυπουργός, «σκληρές αλήθειες» θέλει να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΤΑ ΝΕΑ: «Τορπίλη Σόιμπλε για χρέος και αξιολόγηση». Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τι έχει στο μυαλό του ο γερμανός υπουργός Οικονομικών για τον ρόλο του ΔΝΤ εφεξής και ποια η στρατηγική του ενόψει των εκλογών του 2017. Ο γερμανός ιέραξ της δημοσιονομικής ορθοδοξίας πάγωσε την Αθήνα και όχι μόνο, με μία δήλωση που αμφισβητεί την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων της πρώτης αξιολόγησης».

Οικονομικές εφημερίδες: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το 45άρι της β’ αξιολόγησης». Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σκληρή μάχη αρχικά σε Euro Working Group και στη συνέχεια στο απογευματινό Eurogroup, για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ δίνει σήμερα η κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7