Κόσμος

Ισόβια στο “τέρας” που βίασε και στραγγάλισε ένα 6χρονο προσφυγόπουλο γιατί δεν σταματούσε να κλαίει

Ένας Γερμανός καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία ενός τετράχρονου προσφυγόπουλου, το οποίο είχε απαγάγει από το μεγαλύτερο κέντρο καταγραφής προσφύγων στο Βερολίνο, και ενός ακόμη παιδιού.

Ο άνδρας –το όνομα του οποίου αναφέρεται ως Σίλβιο Σ.– ομολόγησε πέρυσι ότι απήγαγε, κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε τον Μοχάμεντ Γιανούζι, ένα αγοράκι από τη Βοσνία, η οικογένεια του οποίου αναζητούσε άσυλο στη Γερμανία, σύμφωνα με γερμανούς εισαγγελείς.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε επίσης πως είχε απαγάγει τον εξάχρονο Ελίας από το σπίτι του στο Πότσνταμ, κοντά στο Βερολίνο, και ότι τον δολοφόνησε τον Ιούλιο του 2015.

Ο Σίλβιο Σ. παρέμεινε σιωπηλός στο μεγαλύτερο μέρος της δίκης αλλά εξέφρασε μεταμέλεια στους συγγενείς των θυμάτων του σε μια σύντομη δήλωση που έκανε προς το τέλος της δίκης.

“Δεν υπάρχουν λόγια στον κόσμο που θα μπορούσαν να περιγράψουν πόσο λυπάμαι. Μακάρι να μην το είχα κάνει. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου”, είπε, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Ο μικρός Βόσνιος εξαφανίστηκε την 1η Οκτωβρίου ενώ περίμενε έξω από το κεντρικό γραφείο καταγραφής προσφύγων στο Βερολίνο με τη μητέρα του και τα αδέλφια του.

Ο Σίλβιο Σ. συνελήφθη στα τέλη Οκτωβρίου όταν η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ο γιος της τής είπε ότι είχε εμπλακεί στην απαγωγή του Μοχάμεντ. Το πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε αργότερα, καλυμμένο με άμμο που χρησιμοποιείται για τις ακαθαρσίες γάτας, στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του δράστη.

Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν πως ο ύποπτος ομολόγησε ότι οδήγησε τον Μοχάμεντ στο διαμέρισμα του και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Το επόμενο πρωί στραγγάλισε το παιδί όταν δεν σταματούσε να κλαίει. Κατά την ανάκρισή του ο Σίλβιο Σ. ομολόγησε επίσης τη δολοφονία του Ελίας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οργή Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για τις διαρροές από τη «συνάντηση ειρήνης» με τον βασιλιά Κάρολο – Κοκτέιλ στη βεράντα και διπλωματία σε κρίση
Το στρατόπεδο των Σάσσεξ έκανε λόγο προσπάθεια υπονόμευσης ενός εύθραυστου διαλόγου επαναπροσέγγισης με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην επαρχία Μαλούκου στην Ινδονησία - Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
Το απέραντο ινδονησιακό αρχιπέλαγος βιώνει συχνούς σεισμούς λόγω της θέσης του στο «Δακτυλίδι της Φωτιάς» του Ειρηνικού, ένα τόξο έντονης σεισμικής δραστηριότητας όπου συγκρούονται τεκτονικές πλάκες
Σεισμός στην Ινδονησία
Αυτή είναι η 24χρονη που παρέσυρε και σκότωσε η σύζυγος του CEO της Lufthansa στη Σαρδηνία
Η Gaia Costa εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στην Κόστα Σμεράλντα, ήταν ζωντανή όταν έφτασαν οι διασώστες μετά την παράσυρση, τα τραύματά της όμως ήταν πολύ σοβαρά και τελικά η 24χρονη κατέληξε
Gaia Costa
2