ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Φωτιά σε αποθήκη εκκλησίας στη Λιοσίων - Διακοπή κυκλοφορίας
Κόσμος

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν 12χρονο αγόρι από την Παλαιστίνη

Ένας παλαιστίνιος έφηβος, ηλικίας 12 ετών, έπεσε νεκρός σήμερα από πυρά ισραηλινών στρατιωτών κοντά στην Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

«Ο Μοχίγια αλ Ταμπάχι, 12 ετών, σκοτώθηκε από πυρά των στρατιωτών (των δυνάμεων) κατοχής στην κοινότητα του αλ Ραμ», βόρεια της Ιερουσαλήμ, ανέφερε το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας δήλωσε ότι ερρίφθησαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης σε αυτή την περιοχή, αλλά δεν έγινε χρήση πραγματικών πυρών.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ ταράζει περισσότερο τα νερά στον πόλεμο κατά του Ιράν – Οι ασταμάτητες αντιφάσεις του
Τελειώνει ή δεν τελειώνει ο πόλεμος; Τι γίνεται με τα Στενά του Ορμούζ; Καταστράφηκαν οι δυνάμεις του Ιράν από τους βομβαρδισμούς; Οι εκτιμήσεις του Αμερικανού προέδρου που έπεσαν «έξω»
Ντόναλντ Τραμπ
Ιράν: Χτυπήθηκαν ενεργειακές του εγκαταστάσεις, αντίποινα με πυραυλικές επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Λίγο νωρίτερα, το Ιράν είχε εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον του Ισραήλ με τις ισραηλινές αντιαεροπορικές δυνάμεις να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις
Επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη