Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πάει… Μέγαρο και μένει στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ)

Την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραβρεθεί ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 42 χρόνια της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, απέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε την πρόσκληση που δέχτηκε -έχοντας βέβαια παρέμβει γράφοντας ένα μεγάλο και κόκκινο “απορρίπτεται”- για την δεξίωση που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 20.00 το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μαζί με την απορριφθείσα πρόσκληση, επισυνάπτεται και μια ακόμη. Αυτή της κίνησης “Όχι στα ναι τους” που καλεί την ώρα της δεξίωσης σε συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων.

“Οι ΌΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ συναντάνε τους φίλους τους σε πλατείες. Πρώτη στάση, η πλατεία μας.
Με αφορμή την πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου, εμείς θα είμαστε μετά τις 21:30 στην πλατεία Εξαρχείων, για να βρεθούμε και να συζητήσουμε και να διεκδικήσουμε τη Δημοκρατία ξανά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους. Ας έρθει όποιος θέλει.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4