Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης: Να περάσει στο ΕΣΡ η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες

Να περάσει η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ, υπογραμμίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο facebook, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι είναι «κύριο προσόν για τηλεοπτική άδεια οι κουμπαριές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Ζούμε σε μια χώρα που το κύριο προσόν για έναν που ζητάει τηλεοπτική άδεια είναι οι κουμπαριές με μέλη της κυβέρνησης (προς το παρόν προηγείται εργολάβος που έχει δύο υπουργικές κουμπαριές)!» τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης και προσθέτει ότι:

«…ζούμε σε μια χώρα που ένας υπουργός λίγες μέρες πριν εξετασθούν οι αιτήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες διαφημίζει με συνέντευξή του, πόση καλή σχέση έχει με έναν επίδοξο καναλάρχη και πόσο περήφανος είναι που το αίτημά του για δικό του κανάλι υπογράφουν μόνο υπάλληλοι του υπουργικού του γραφείου!

Και τέλος ζούμε σε μια χώρα που όταν λένε στον πρωθυπουργό «η λίστα των υποψηφίων καναλαρχών δεν μοιάζει με το τέλος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας στην Ελλάδα», εκείνος απαντά: «Είχατε καμιά εντύπωση ότι θα έρθουν ευαγή ιδρύματα να καταθέσουν ευγενικές προσφορές; Εγώ δεν έχω καμία τέτοια εντύπωση. Ούτε μας ενδιαφέρει στο τέλος-τέλος ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν τις άδειες».

Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι «και για όποιον δεν κατάλαβε, για τις τηλεοπτικές άδειες προηγούνται ημέτεροι με λεφτά («αυτοί που θα έχουν τραπεζική και φορολογική ενημερότητα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυρά της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αποκλεισμό μαρτύρων – «Αφήστε τα παραμυθάκια», «Επιλέγετε τη συσκότιση»
Οι πρώτοι που θα καταθέσουν είναι ο Μωυσίδης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Καργιώτης Ιωάννης, πρώην αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης