Αθλητικά

ΑΕΚ: Εφυγε χωρίς να υπογράψει ο Μοντανιέ

O Φιλίπ Μοντανιέ πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ και αποχώρησε από αυτά, χωρίς να υπογράψει. Συζήτησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για περίπου δύο ώρες και έφυγε, λίγο πριν από τις 2.00 μ.μ. 

Αποχώρησε παρέα με τους εκπροσώπους του προκειμένου να γευματίσουν για μεσημέρι, αλλά και για να συζητήσουν σχετικά με την πρόταση της ΑΕΚ, πριν επιστρέψουν στα γραφεία της ΠΑΕ για να συνεχίσουν τη συζήτησή τους. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαφορές με τον Γάλλο προπονητή είναι μικρές και λογικά θα βρεθεί η “χρυσή τομή”

Πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιες μικρές διαφορές, που όμως πιθανότατα θα λυθούν στη δεύτερη κουβέντα τους. Ο κόουτς πρέπει να φύγει αύριο το μεσημέρι καθώς είναι σχολιαστής στη γαλλική τηλεόραση που θα καλύψει το φιλικό με τη Σκωτία.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
US Open: Η πολυτελής ζωή του Πολωνού «πιο μισητού ανθρώπου στο διαδίκτυο» – Ζει στο «χωριό των εκατομμυριούχων» σε έπαυλη με τεχνητή λίμνη και γήπεδο τένις
Από την προκλητική δικαιολογία για το κλέψιμο του καπέλο του παιδιού, στη συγγνώμη - Του γύρισαν την πλάτη και οι συμπατριώτες του
Ο Πολωνός CEO που άρπαξε το υπογεγραμμένο καπέλο από τα χέρια μικρού παιδιού στο US Open
7