Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιατί πλάνταξε στο κλάμα όταν είδε τον μπαμπά της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί πλάνταξε στο κλάμα όταν είδε τον μπαμπά της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Που να φανταστεί ο πατέρας της μικρής Ruby πως με κάτι τόσο απλό για εκείνον θα έκανε την κορούλα του να πλαντάξει στο κλάμα;

Το μόνο που έκανε ο David ήταν να ξυριστεί για πρώτη φορά στους πρώτους 9 μήνες της ζωής της. Η Ruby φυσικά έδειξε τα συναισθήματά της για αυτή τη.. δραματική αλλαγή. Το βίντεο ξεκινά με τη Ruby και τον πατέρα της να τραγουδούν μαζί ενώ κάθονται στον καναπέ. Η μικρούλα κουνά το κεφαλάκι της στον ρυθμό της μουσικής και χαμογελά ενώ ο πατέρας της την κουνά στα γόνατά του.

Στη συνέχεια κόβεται το βίντεο και αρχίζει με τους δυο τους και πάλι να κάθονται στον καναπέ. Μόνο που αυτή τη φορά ο David έχει μια πετσέτα τυλιγμένη στο πρόσωπό του. Ενώ οι δυο τους συνεχίζουν να τραγουδούν, ο David βγάζει την πετσέτα και αποκαλύπτει το ξυρισμένο του πρόσωπο στην 9 μηνών κορούλα του. Σαφώς σοκαρισμένη από την εμφάνισή του, η Ruby μένει ακίνητη και τον κοιτάζει με προσήλωση.

Όταν εκείνος πάει να τη φιλήσει στο μάγουλο, η κορούλα του ξεσπά σε κλάματα. Ενώ προσπαθεί να την παρηγορήσει, η Ruby αποφασίζει να στραφεί στη μαμά της. “Τον μελετούσε για αρκετό καιρό και μετά αποφάσισε ότι δεν της άρεσε”, σχολίασε η μητέρα της Elizabeth που ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε