Κόσμος

Θρήνος για τον Ανδρέα Χρήστου – Τα έπινε με τον πατέρα του και πήδηξε στο κενό

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 20χρονος φοιτητής Ανδρέας Χρήστου. Είχε βγει και τα έπινε με τον πατέρα του. Όταν γύρισε σπίτι, άνοιξε το παράθυρο στο μπάνιο και πήδηξε στο κενό.

Ήταν στις 29 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου που ο Ανδρέας Χρήστου, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είχε βγει με τον πατέρα του να τα πιουν. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιό του, λιποθύμησε.

Ο πατέρας του σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ τον γιο του να πίνει κόκκινο κρασί και προσπάθησε να τον σταματήσει πριν συνειδητοποιήσει πόσο μεθυσμένος ήταν. Όταν λιποθύμησε ο γιος του, τον μετέφερε στο δωμάτιό του.

Η συγκάτοικός του Isabel Jahnke είπε πως ο πατέρας του νεαρού φοιτητή του μιλούσε στα ελληνικά και τον χαστούκιζε για να προσπαθήσει να τον συνεφέρει. “Ποτέ δεν έδειξε σημάδια ότι με αναγνώρισε”, σημείωσε. Όταν συνήλθε, πήγε στο μπάνιο λέγοντας πως δεν ένιωθε καλά.

Κλείδωσε την πόρτα και όταν συνειδητοποίησαν πως αργούσε να βγει, οι συγκάτοικοί του έσπασαν την πόρτα. Το μπάνιο ήταν άδειο και το παράθυρο ανοιχτό. Είχε πηδήξει στο κενό από ύψος 18 μέτρων.

“Έπινε περιστασιακά. Συνήθιζε να πίνει όταν έβγαινε έξω. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω”, δήλωσε η φίλη του Lila Grandgeorge. Η ιατροδικαστής Selena Lynch είπε πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό του, με τις τοξικολογικές εξετάσεις να δείχνουν κατανάλωση αλκοόλ σε πολύ υψηλά επίπεδα.

“Ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι συνέβαινε στο μυαλό του”, είπε η μητέρα του Lena Christou. “Δεν υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για δυστύχημα, αλλά θα ήταν λάθος να πούμε ότι ήταν και περίπτωση αυτοκτονίας. Απλά δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν μπορούσε να κατανοήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι τραγωδία”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου μεγιστάνα κρυπτονομισμάτων – Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο 36χρονος Alexei Dolgikh σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο - Τους τελευταίους μήνες είχε τεθεί στη «μαύρη λίστα» ρωσικών τραπεζών «λόγω υποψιών για ξέπλυμα χρήματος»
Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη στον Τζουλιάνι και σε 76 άτομα για την προσπάθεια ανατροπής του 2020
Εκτός από πρόσωπα του στενού του κύκλου, ο Τραμπ έδωσε χάρη σε δεκάδες υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων οι οποίοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Αυτή είναι η σταρ του TikTok που εκτελέστηκε δημοσίως από την Αλ Κάιντα στο Μαλί μπροστά στην οικογένειά της
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ, με 90.000 ακολούθους στο TikTok, οδηγήθηκε στην κεντρική πλατεία και εκτελέστηκε με μια σφαίρα, στις 7 Νοεμβρίου. Την κατηγορούσαν για συνεργασία με τον στρατό
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ
Η Ντέμπορα Τέρνες απάντησε στον Τραμπ: Το BBC δεν είναι μεροληπτικό, είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης στον κόσμο
Η Ντέμπορα Τέρνες, η διευθύνουσα σύμβουλος ειδήσεων του βρετανικού δικτύου που παραιτήθηκε για το μοντάζ στην ομιλία Τραμπ, υπερασπίστηκε το BBC και τους ανθρώπους του
Η CEO ειδήσεων Ντέμπορα Τέρνες 5