Πολιτική

Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτό είπα στους Τσακαλώτο και Σταθάκη για τις διαπραγματεύσεις

Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα της Κυριακής” σχετικά με τη σύντομη συνομιλία της με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη στο Χίλτον.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Οικονομίας αιφνιδιάστηκαν από τη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε: “Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα”.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, οι δύο υπουργοί κοντοστάθηκαν, αλλά δεν άνοιξαν μαζί της συζήτηση, αν και η “βασίλισσα της μπουχάρας” επέμενε.

Σε δελτίο Τύπου η Δέσποινα Μοιραράκη διευκρινίζει πως αυτό που είπε είναι “τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις γιατί έχει ναυαγήσει το εμπόριο”, τονίζοντας πως “ποτέ δεν είπα: Μας σπάσατε τα νεύρα”.
Να σημειωθεί ότι η κα Μοιραράκη βρισκόταν στο Χίλτον, καθώς είναι η περίοδος που κάνει -όπως κάθε χρόνο- παζάρι από χαλιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 148
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 130