Πολιτική

Τι ζήτησε νευριασμένη η Δέσποινα Μοιραράκη από Τσακαλώτο και Σταθάκη!

Μια απρόσμενη συνάντηση στο Χίλτον είχαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Οικονομίας αιφνιδιάστηκαν από τη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε: “Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα”.

Οι δύο υπουργοί κοντοστάθηκαν, αλλά δεν άνοιξαν μαζί της συζήτηση, αν και η “βασίλισσα της μπουχάρας” επέμενε.

Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Μοιραράκη βρισκόταν στο Χίλτον, καθώς είναι η περίοδος που κάνει -όπως κάθε χρόνο- παζάρι από χαλιά.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης