Πολιτική

Καμμένος: Οι πρόσφυγες δεν είναι τρομοκράτες

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πρόσφυγες είναι θύματα των τζιχαντιστών, δεν είναι τρομοκράτες, δεν πρέπει να τους συγχέουμε, είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει κυρίως από Ευρωπαίους πολίτες, μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους στα σύνορά μας, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος δημιουργείται νέα ειδική υπηρεσία του ΝΑΤΟ για τη συλλογή και την ανταλλαγή πληροφοριών που αφορούν σε θύλακες και πρόσωπα που εμπλέκονται με εξτρεμιστικούς κύκλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο