Πολιτική

Ο βουλευτής Αμυράς καταδίωξε δύο ληστές έξω από τη Βουλή

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς έδειξε πως εκτός από βουλευτής και εξαιρετικός ποδηλάτης, θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού κατάφερε να αποτρέψει μία ληστεία και να καταδιώξει και τους δράστες.

Στην οδό Όθωνος και Συντάγματος, δύο ληστές άρπαξαν την τσάντα από έναν μετανάστη. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον βουλευτή του Ποταμιού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έβγαινε από τη Βουλή.

Ο κ. Αμυράς βλέποντας τον μετανάστη να τρέχει και να κυνηγάει τους δύο ληστές, άρχισε και εκείνος να τους κυνηγά και τελικά τους έφτασε. Ο βουλευτής κατάφερε να απωθήσει τους δύο ληστές, πήρε την κλεμμένη τσάντα και έτρεψε σε φυγή τους δύο ληστές.

Οι δύο ληστές έτρεχαν προς την Ερμού, αλλά ο κ. Αμυράς δεν έμεινε σε αυτό αλλά άρχισε να τρέχει από πίσω τους για να τους πιάσει. Ταυτόχρονα ο κ. Αμυράς είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικά ο κ. Αμυράς τους έχασε, αλλά με βάση την περιγραφή που είχε δώσει στην αστυνομία, δύο άντρες της Ομάδας Ζ κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβη και ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος και τους αναγνώρισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33