Πολιτική

Το σατανικό σχέδιο της Φώφης για την εξόντωση του Βενιζέλου!

Πολύ αθώα, μέχρι παρεξηγήσεως μάλιστα, δείχνει η Φώφη Γεννηματά. Έλα, όμως τελικά και στην περίπτωση αυτή τα φαινόμενα απατούν. Και όσοι δεν πιστεύετε τον Κάλχα δεν έχετε παρά να διαβάσετε τι δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη για το ενδεχόμενο εξεταστικής επιτροπής για το PSI.

Αφού στόλισε τον Καμμένο ως όφειλε, προέταξε την ηρωική, αλλά και πονηρούτσικη κορώνα: “Δεν μας αγγίζουν όμως αυτά, ούτε συμψηφισμούς κάνουμε. Όλα στο φώς! Ό,τι πρέπει να διερευνηθεί για την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκαν η οικονομία, η χώρα, οι πολίτες. Από την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ μέχρι και σήμερα. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Ιδού η Ρόδος!”.
Μπράβο Φώφη, θα πείτε. Βεβάιως, αλλά υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια. Το PSI, δεν αγγίζει αυτή αλλά το Βενιζέλο. Οπότε η Φώφη με το …σμπάρο της εξεταστικής απαλλάσσεται από το Βενιζέλο που της κάνει δύσκολη τη ζωή στο κόμμα και ανοίγει ο δρόμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση.
Εν τέλει πολύ σατανική η Φώφη. Τόσο που με κάνει να υποψιάζομαι πως δεν είναι δική της η ιδέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
46