Ελλάδα

ΑΣΕΠ – Διορισμοί στο Δημόσιο: “Τρέχουν” 1.069 θέσεις μέσα στο Νοέμβριο

Άνοιξαν ξανά οι πόρτες οι πόρτες για προσλήψεις στον Δημόσιο και μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό σε διάφορες υπηρεσίες.

226 θέσεις υπάρχουν στον χώρο της Υγείας και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Ο διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Από την επομένη 17 Νοεμβρίου και ως 1 Δεκεμβρίου θα τρέξει άλλος διαγωνισμός για την πρόσληψη πτυχιούχων ΤΕΙ και απόφοιτους λυκείου.
Ως τις 16 Νοεμβρίου πρέπει να υποβληθούν και οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για πρόσληψη στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ για 112 θέσεις τεχνιτών και διοικητικών.
Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό της ΥΠΑ για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Από 12 Νοεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 2.000 κενών θέσεων.
318 εργάτες, γυμναστές, καθηγητές μουσικής θα κληθούν να καλύψουν 318 κενές θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε 47 δήμους της χώρας, ενώ στις 16 Νοεμβρίου λήγει και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 154 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 18χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Λέρο - Μοναδικός όρος να παρακολουθείται από ψυχολόγο στο κρατικό θεραπευτήριο
Ο 18χρονος, περιέγραψε αναλυτικά στον ανακριτή τα όσα διαδραματίστηκαν στον καβγά που είχε με τον πατέρα υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον 49χρονο
Ο 18χρονος από τη Λέρο
Ουρές στα βενζινάδικα και φόβοι για εκτίναξη της βενζίνης στα 2 ευρώ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Στα 1,82 ευρώ η αμόλυβδη στα βόρεια προάστια
Στην αγορά των καυσίμων υπάρχει ανησυχία για αυξήσεις, καθώς η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει κατά 4 λεπτά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδα, ενώ επαγγελματίες πρατηριούχοι λένε ότι όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες
Βενζινάδικα
33
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Με την δημοσιότητα ο Κουφοντίνας θα συνεχίσει να εμπνέει δολοφονώντας ξανά τους δικούς μας ανθρώπους
«Το ανέλπιστο δώρο της δημοσιότητας του δίνεται μεθοδικά, επεισόδιο – επεισόδιο, μεγιστοποιώντας το «ενδιαφέρον» γύρω από τον ίδιο και τα εγκλήματά του»
Δημήτρης Κουφοντίνας 6